Davenport Sterilization & Disinfection is een gespecialiseerd bedrijf dat zich al sinds 1991 volledig richt op het produceren, testen en onderhouden van hoogwaardige apparaten voor sterilisatie en desinfectie van medische apparaten. Daarnaast leveren wij hulpmiddelen en accessoires. Wij ondersteunen u volledig voor de hygiëne in uw medische, dentale of veterinaire praktijk. Wij bieden 100% garantie op steriliteit.

Ontwikkeling
Davenport Sterilization & Disinfection is ontstaan uit een voormalige autoriteit op het gebied van sterilisatoren: Koninklijke Linden te Zwijndrecht. Alle kennis en ervaring van dit gerenommeerde bedrijf is door Davenport Sterilization & Disinfection overgenomen en sindsdien verder ontwikkeld. In 1997 verwierven wij een belangrijk octrooi, onder andere op basis van een dubbelwandige ketel, waarmee de procesbeheersing sterk verbeterd wordt. Ook daarna zijn wij verder gegaan met het ontwikkelen van steeds betere en snellere desinfectie-apparaten.

In eigen beheer
De autoclaven en hoekstukreinigers van Davenport Sterilization & Disinfection worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Ook alle onderdelen komen uit Nederland, zodat we altijd zekerheid van kwaliteit kunnen garanderen. Produceren, testen, leveren en onderhouden doen we volledig in eigen beheer. Voor de volledige levensduur van uw apparaat is deskundige ondersteuning verzekerd.